Ona García participa en el Meeting Riva del Garda i Marçal Costa a la Copa d´Espanya d´Optimist

19 de abril de 2017

Ona García va ser la segona fèmina en el Meeting Riva del Garda celebrat a Itàlia i Marçal Costa, membre de l'equip català de la classe Optimist, es va classificar en la 46ena posició a  la Copa d´Espanya celebrada al CN Altea.

Ona García, segona fèmina al Meeting de Riva di Garda

La regatista palamosina Ona García (CN Costa Brava-Vela Palamós) va ser una de les grans protagonistes al 35 Meeting Riva di Garda, la regata més nombrosa d'Optimist del món, amb 1.063 participants, disputada del 14 al 16 d'abril en aigües italianes, sota l'organització de Fraglia Vela Riva.

García va ser la millor representant espanyola en el Grup Cadet Or (fins a 11 anys), acabant en sisena posició a la general i segona fèmina, només superada per la italiana Vittoria Arseni Maria del Circolo de la Vela di Roma, que es va endur també el triomf a la seva categoria. Núria Costa (CN Costa Brava-Vela Palamós) va acabar 15 en categoria femenina i en el lloc 49 de la general en el mateix grup.

Marçal Costa acaba 46è a la Copa d'Espanya d'Optimist

Marçal Costa (CN Costa Brava-Vela Palamós), inclòs a l'equip català de la classe Optimist, va acabar en el lloc 46è a la Copa d'Espanya de la classe Optimist, celebrada del 13 al 16 d'abril al CN Altea (Alacant). La victòria va ser per a la mallorquina Maria Perelló (CN S'Arenal) –quarta al Palamós Optimist Trophy 2017-, acompanyada en el podi pel canari Samuel Beneyto i el gallec Yago Barca.